Anmäl dig till Juniordykarnas läger 2021

Vi har bokat Makrillvikens vandrarhem den 3-5 september för att kunna bjuda in till en helg fylld med dykning i fina omgivningar.

Dykningen anpassas naturligtvis efter väder och vind och vi räknar med att kunna erbjuda dyk med olika svårighetsgrad. Även dykning på boj planeras.

I första hand är medlemmar välkomna och i mån av plats även övriga familjemedlemmar.

Kan vara en bild av natur och jordens vatten

Boka plats

Du bokar din plats genom följande Googleformulär. En anmälan krävs per deltagare.

Kostnader och andra detaljer

Kostnad: 600 kronor per ungdom under 18 år och 900 kronor per vuxen.
Mat, logi och dykning ingår.
Anmälan senast 15 juli och betalning senast 31 juli.
Begränsat antal platser.
Anmälan är bindande.

Resan till och från ordnas av deltagarna själva och vi ber er att hjälpas åt och samåka där så behövs. Vid samåkning delar man på reskostnaden.

Unga som är 15 år eller äldre kan följa med själva på lägret. Den som är yngre måste ha en vuxen som har ansvar, exempelvis genom medföljande förälder eller att annan vuxen på lägret tar ansvar.

Låna utrustning

De som behöver låna våtdräkt av klubben kan kontakta Lennart på tfn 0706-593026 innan lägret. För att kunna möjliggöra lägret behöver vi tillsätta en lägerkommitte som planerar inför lägret samt styr upp verksamheten på plats. Tanken är att kommittén har en övergripande funktion och att den ser till att arbetsgrupper för mat, dykning, transporter till och från dykplatser o s v bemannas.

Hjälp behövs

Alla hjälps självfallet åt på plats men det behövs personer som kan styra upp och planera för de olika ansvarsområdena. Styrelsen behöver veta vilka som vill delta i lägerarbetet, både i en förberedande lägerkommitte samt i det praktiska arbetet som det innebär för att få till en givande vistelse för alla på plats.

Intresserade kan meddela sitt intresse till styrelsen och genom att i anmälan skriva upp vad man bidra med.

För frågor kontaktas styrelsen, se kontaktuppgifter här på hemsidan.

Med hopp om en fantastisk dykhelg!