Höstterminen uppskjuten! Ny startdag på Lundby 25 september!

Viktig information. Läs hela texten även om du tränar på andra anläggningar än Lundby.

Den instruktörsledda träningen på Lundbybadet startar 25 september!

Vi ber om ursäkt för tidigare felaktiga besked.

Den 4 september har Lundbybadet fortfarande sommartider och kommer inte ha personal på plats efter 16:30. Vi har försökt få bassängen ändå eftersom vi trodde att vi hade en bokning men har inte lyckats med det.

Den 11 september är det valdag och Lundbybadet fungerar som röstlokal, hela badet håller stängt.

Den 18 september är samma helg som vi har vårt läger i Makrillviken och vi kan inte lova att instruktörer finns på plats eftersom flera är med på lägret. Vi har dock bassängerna denna söndag för självständig träning.

Således startar den instruktörsledda höstterminen 25 september.

Särskilt för barn- och ungdomsgrupperna!

Några barn och ungdomar har flyttats upp till nästa åldersgrupp. När höstens träningsavgifter skickas ut om 1-2 veckor kommer det framgå vilken grupp man tillhör och vilken tid träningen är. De barn som flyttats upp till ungdomsgruppen 13-16 år kommer träna en timme senare jämfört med tidigare. Vi räknar även med att vi under terminens gång kommer justera grupperna.

Angående träningsavgifterna

Inom 1-2 veckor kommer höstterminens träningsavgifter att skickas ut. För första gången kommer vi använda Idrottonline och det kommer säkerligen förekomma felaktigheter. Vi ber er ha överseende med det och säga till så rättar vi till. Detta gäller särskilt er som tränar på både Lundby och Valhalla och därmed ska betala maxtaxa.

Vi kommer nu också ta ut träningsavgift för vardagsträningen på Lundby och Angered. Det har vi inte gjort tidigare. Avgiften är 300 kronor/termin.

Får du en träningsavgift men inte avser att träna är vi tacksam om du säger till. Likaså att du säger till vid alla andra felaktigheter.

Maila: info@juniordykarna.se