Smögenläger 2017

Datum: 2-3 september

IMG_3060_2

Vi hälsar er varmt välkomna till Juniordykarnas Smögenläger 2017! Vi bor som vanligt på Makrillvikens vandrarhem och träffas där lördag morgon för gemensam förmiddagsfika innan det är dags att börja dyka. Vi gör tre dyk på lördagen inkl. nattdyk med efterföljande bastu samt ett avslutande dyk på söndagen.

Vattnen kring makrillviken erbjuder fina dyk för alla i klubben: Valleviks skyddade badplats med sandstrand är idealisk för de allra minsta. Torskrännan där vi har stor variation i undervattensmiljö och djup mellan 1-12 meter. Vid Hopptornet kan vi prova på bojdyk med djup uppemot 18 meter mot ljus sandbotten och leta efter ravinen.

I år hoppas vi även att det inte är så strömt så att vi kan prova Holländareklippan för de som är sugna på att gå lite djupare. För de som är intresserade av havets frukter kommer det under lördagen hållas en kort minikurs i plockning av ätbar tång som avslutas med provsmakning.

Här hittar du hela programmet (pdf).

FÖRLÄGER 1-2 september (för instruktörer)
Nytt för i år är förlägret som riktar sig till instruktörer som skall vara med på Smögenlägret. Dessa erbjuds att komma upp redan den 1 september för lite mer avancerade dyk och förhoppningsvis en båttur ut till någon av öarna utanför Smögen. Antalet platser är begränsat till 8 st så först till kvarn gäller.

ANMÄLAN senast 31 juni. OBS! LÄGRET ÄR REDAN FULLTECKNAT.
Antalet platser är begränsade så principen först till kvarn tillämpas. Lägret har 45 platser (förlägret har 8). Det brukar bli fullt.

Lägeravgiften är 300 kr för barn till och med 12 år och 500 kr för vuxna. I avgiften ingår boende samt förstklassig mat enligt programmet. Anmälan är bindande.

Lägeravgiften betalas in senast den 31 juni till Juniordykarnas bankgiro: 5896-7951. Märk betalningen med namn+SMÖGEN. Meddela i anmälan om du är i behov av specialkost samt om du har några medicinska omständigheter som är bra för ledarna att veta om.

Förlägret för instruktörer kostar 300 kr extra och då ingår endast boende. Mat och ev. båttur betalas på plats.

Behöver du låna utrustning? Ring Stig i god tid innan lägret: 0709-392162

Har du frågor: Kontakta Oskar på oskar_strand@yahoo.com