Smögenläger 2016

DATUM: 27-28 augusti

Välkommen till Juniordykarnas Smögenläger 2016. Vi bor som vanligt på Makrillvikens vandrarhem i Smögen. Lägret startar på morgonen den 27:e augusti på Smögen dyk och upplevelsecenters brygga där vi även kör första dykpasset. Lägret avslutas ca kl 15 på söndagen den 28 augusti. Vi gör tre dyk på lördagen inklusive nattdyk då vi hoppas på mareld och ett dyk på söndagen. 

Vattnen kring makrillviken erbjuder fina dyk för alla i klubben: Valleviks skyddade badplats med sandstrand är idealisk för de allra minsta. Torskrännan där vi har god sikt och dyker på mellan 1 till 12 meter och Hopptornet där vi kan prova på bojdyk ned till en ljus sandbotten på 18 meter och leta efter ravinen (se film http://www.youtube.com/watch?v=fpm452UsuZM ). För de lite mer erfarna har vi Holländarklippan med ca 27 meter och en väldigt fin vägg att följa ned. En oförglömlig upplevelse är att natttdyka med mareld i vattnet och en stjärnklar himmel ovanför och avsluta med en varm bastu (som i år är bokad!). Var vi dyker beror på väder och vindförhållanden.

ANMÄLAN
Anmälan till lägret görs via detta formulär. Antalet platser är begränsade så principen först till kvarn tillämpas.
Lägeravgiften är 250 kr för barn upp till 12 år och 500 kr för vuxna. I avgiften ingår boende samt mat. Anmälan är bindande.
Avgiften betalas in senast den 30 juni på juniordykarnas bankgiro: 5896-7951
Behöver du låna utrustning? Ring Stig i god tid innan lägret: 0709-392162 
Mer information om lägret kommer i programmet som läggs ut på hemsidan senare i vår.
Har du frågor: Kontakta Oskar på oskar_strand@yahoo.com