Information inför 2023

Snart startar vårterminen 2023 med Juniordykarna!  Nedan följer värdefull information.

VI BEHÖVER DIN HJÄLP
Vi behöver din hjälp! En förening funkar inte utan engagerade medlemmar och vi behöver fler krafter som som vill hjälpa till och hoppa in som huvudtränare, stödtränare och föräldrahjälp i vår barn- och ungdomsverksamhet på Lundbybadet/söndagar.
Vi behöver dig! Nu!

Vill du hjälpa till i bassängen på söndagar i någon grupp? Räck upp handen och skicka ett mail till info@juniordykarna.se och kom gärna till instruktörsträffen 8 januari (läs nedan).

TRÄFF FÖR INSTRUKTÖRER OCH ANDRA
Vi kommer inför terminsstart vt-23 ha ett uppstartstillfälle den 8 januari för att diskutera terminsupplägg, konkreta övningar och värdegrund/bemötande i barn- och ungdomsverksamheten.

Plats: Lundbybadets mötesrum, klockan 12-16 och vi bjuder på lunch.

Tillfället är till för både befintliga tränare samt dig som är intresserad av att veta mer om vad det skulle innebära att engagera sig ideellt. Anders och Peter kommer dessutom ha en genomgång i olika möjligheter för att bli tränarcertifierad som klubben kommer dra igång inom kort.

TERMINSSTARTER OCH AVGIFTER
9 januari på Valhallabadet, 10 januari för tisdagsträningen på Lundbybadet och 15 januari för söndagsträningen på Lundbybadet.

Nytt för 2023 är att instruktörer och hjälptränare får 200 kronor i rabatt på medlemsavgiften.

Gå gärna in redan nu på https://idrottonline.se/ och kolla att du tillhör rätt träningsgrupp så att avgifterna blir rätt.
Ditt inloggningsnamn är vanligtvis din mail annars maila info@juniordykarna.se så skickar vi ut dina inloggningsuppgifter.
Saknar du lösenord, klicka på “Glömt lösenordet”.

Annars kontrollera inbetalningsmailet noga och säg till om något inte stämmer. Har du bytt träningsgrupp eller inte tänker fortsätta träna, säg till så att det blir rätt i vårt system.

Här hittar du träningstider och träningsavgifter.

TILL SIST
Grattis Rami!
10 minuter och 3 sekunder är det nya svenska och nordiska rekordet i statisk apnea! Juniordykarnas Rami Bladlav är förste svensk över 10 minuter och har nu världens sjunde bästa tid någonsin.
Se slutet av rekorddyket på Ramis instagram: https://www.instagram.com/p/CmURGeruxUc/
Aktuell världsranking för STA: https://www.aidainternational.org/Ranking/

Dyk säkert!
/ Styrelsen, Juniordykarna