Sommarträning på Lundbybadet

Från den 1/6 så får alla åldersgrupper träna igen. Men eftersom det är få platser måste du boka din plats. Vi har fyra banor och max 20 personer.

https://www.eventbrite.com/e/juniordykarna-sommartraning-biljetter-157690515577

För att få boka krävs att du erlagt medlemsavgift för 2021. Skulle det bli fullt hamnar man på en väntelista. Har man bokat sig men inte kan komma måste man avboka sig så att nästa person på listan får platsen.

Eftersom vi inte har debiterat någon träningsavgift i år kommer vi att vara tvungna ta betalt per träningstillfälle under sommaren, exakta avgiften är inte ännu beslutad men räkna med ca 50kr per gång.

Tyvärr så har vi inte fått våra önskade träningstider över sommaren för *självständig träning. Men vi har i nuläget bokat in tre onsdagar på Lundbybadet i utebassängen. kl16:00 till 17:30. Vi kommer att försöka få loss fler tider under sommaren men tyvärr är det strötider som kommer att variera vecka för vecka.

*Självständig träning innebär att det inte finns någon som leder träningen och är endast öppen för erfarna fridykare som genomgått teoriutbildning och säkerhetsträning. Vi bestämmer själva vad vi vill träna på och säkrar varandra. För att kunna träna självständigt krävs det minst två erfarna fridykare är på plats. Ingen får träna ensam, inte ens simträning på ytan.